Hoiame toitu: suvikõrvitsa laevukesed

$content['photos'][0]['caption'.lang::suffix($GLOBALS['category']['lang'])]?>
Maitsvate suupistete valmistamiseks pole vaja kuigi palju koostisaineid. Autor/allikas: Merli Antsmaa

Lihtsat retsepti seisma jäänud suvikõrvitsatest maitsva suupiste tegemiseks jagab Merli Antsmaa.

  • 1 suvikõrvits
  • natuke pestot
  • natuke riivjuustu

Pane ahi sooja. Lõika suvikõrvits pooleks ning võta välja sisu (jäta alles). Tekivad väiksed laevukesed. Sisu lõika tükkideks, sega kokku pesto ja riivjuustuga. Pane sisu laevukestesse, peale võid veel juustu lisada.

Pane laevukesed ahju. Küpseta, kuni suvikõrvits tundub valmis ja juust sulanud.

Suvikõrvitsa laevukesed. Autor/allikas: Merli Antsmaa

Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: