Hoiame toitu: spagetipesad
Mai on ERR-is traditsiooniliselt Keskkonnakuu, mille raames kutsume mõtlema seekord toidu hoidmisele ja säästmisele. Oma retsepti külmkappi seisma jäänud kana või spagettide päästmiseks jagab Alice Aasmäe-Kahar.
Spagetipesad
1. Määri muffinipann võiga
2. Aseta sinna sisse keedetud spagetid "pesadeks".
3. Raputa peale riivjuustu
4. Lisa endale meeldivaid/kapis leiduvaid lisandeid. Meil oli seekord paar tomatit ja natukene eelmisest toidukorrast ülejäänud praetud kanatükke. (Võid kasutada ka näiteks toorest muna, löö see pesa keskele.)
5. Kõige peale pane veel riivjuustu. (Kui riivjuustu pole, siis näiteks juustuviil.)
6 Küpseta ahjus, kuni juust on mõnusalt sulanud. (Kui teed toore munaga, siis küpseta nii kaua, kuni muna on hüübinud)
Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.