Hoiame toitu: ahjus küpsetatud tatar köögiviljade ja lemmikkalaga
Järgi jäänud tatart annab järgmisel päeval hõlpsalt teisele ringile saata. Oma retsepti jagab Sander Loite.
- Keedetud tatar
- Meelepärane ahjus küpsetatud või praetud kala
- Paprikat
- Kirsstomateid
- Tükk võid
- Maitse järgi pipart ja soola
- Soovi korral kuivatatud Vahemere ürte
Vali sobiv ahjunõu ja pane selle põhja tükk võid. Kalla keedetud tatar (näiteks jääk hommiku- või lõunasöögist) ahjupotti. Tatrale lisa paprikalõigud ja kirsstomatid, maitsesta ning küpseta ahjus ca 190-200 kraadi juures umbes paarkümmend minutit. Et hea kraam põhja ei kõrbeks, jälgi mängu ja lisa vajadusel potti sorts kuuma vett.
Tõsta tatar köögiviljadega taldrikule ning aseta lõik kala kõige tipuks. Head isu!
Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.