Hoime toitu: banaanileib

$content['photos'][0]['caption'.lang::suffix($GLOBALS['category']['lang'])]?>
Banaanileib. Autor/allikas: Kristo Elias

Üleküpsenud banaane ja kuupäeva ületanud annab päästa. Oma banaanileiva retsepti jagab Kristo Elias

  • üleküpsenud (koor juba mustaks tõmbunud) banaanid
  • kuupäeva ületanud piimatoode, näiteks piim, keefir, jogurt, hapukoor vms

Lisada õli või võid (ca 70 ml), 2 muna (4 banaani kohta). Lisada jahu kuni konsistents on "veniv" veidi kaneeli ja muskaatpähklit

Banaanileiva komponendid. Autor/allikas: Kristo Elias
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: