Hoiame toitu: porgandikook

$content['photos'][0]['caption'.lang::suffix($GLOBALS['category']['lang'])]?>
Porgandikook.

Kui puuviljad hakkavad käest ära minema ja ka võid on eelnevatest toidukordadest üle jäänud, ei pea neid ilmtingimata ära viskama. Porgandikoogi retsepti jagavad Valgamaa Kutseõppekeskuse esimese kursuse kokaõpilased koos juhendaja Kadri Vallimäe-Pähkiga.

Põhi:
kakaoküpsised
või jäägid

Täidis:
porgandisalat
toorjuust
lahti klopitud munad
valmis puru (jahu, suhkur, või)
sügavkülmast kokku sulanud marjasegu
munavalge
kuivanud laim
veidi närtsinud õun ja pirn

Porgandikoogi komponendid. 

Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: