Hoiame toitu: peedisupp rukki-lihapallidega

Kui hästi tahta ja kasutada oma kujutlusvõimet, ei pea ära viskama isegi toidujääke ega köögiviljakoori. Valgamaa Kutseõppekeskuse esimese kursuse kokaõpilased esitlevad koos juhendaja Kadri Vallimäe-Pähkiga maitsvat peedisuppi koos rukki-lihapallidega

Puljong:
porgandikoored
sibularattad-koored
tillivarred
kapsalehed
kaalikakoored
paprika südamik

Supp:
sügavkülma jäägid: peedi, porgandiribad, lihapallid
rukkiküpsised
lahti löödud muna
keedupeedi koored
leivakontsud
tillivartest tuhk

Peedisupi komponendid. 

Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: