Hoiame toitu: lõhekauss

$content['photos'][0]['caption'.lang::suffix($GLOBALS['category']['lang'])]?>
Lõhekauss. Autor/allikas: Katariina Kärmas

Kui lõhet jääb üle ja see vaikselt käest minema hakkab, pole põhjust veel paanikasse sattuda. Oma retsepti jagab Katariina Kärmas.

  • Kolmanda päeva küpsetatud lõhefilee
  • Eilne keedukartul
  • Roheline salat
  • Tomatid
  • Avokaado
  • Fetajuust
  • Salatikaste
  • Maitsestamiseks petersell, sool, pipar

Kõik tükeldada ja kausis kokku segada. Kõrvale Muhu leib.

Lõhekausi koostisosad. Autor/allikas: Katariina Kärmas

Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: