Hoiame toitu: grill-liha kaste
Eelmisel päeva grillimisest järele jäänud liha leidis uue kuue kastme sees. Lisaks õnnestus Nelel ära kasutada paar üksikut külmkapis leidunud seent ja poolik sibul.
Vaja läheb:
- grillitud liha/ šašlõkki
- sibulat
- šampinjone
- jahu
- vett
- soola ja pipart
- maitseürte või puljongit
- õli
Haki sibulad, šampinjonid ja liha. Kuumuta pannil õli. Prae seened ja sibul. Lisa liha ja prae veel veidi. Puista peale jahu (olenevalt liha kogusest umbes paar supilusikatäit) ja sega pannil olevate komponentidega läbi. Vala peale vesi, nii et kõik pannil olev oleks kaetud.
Hauta kastet keskmisel kuumusel vaikselt segades paar minutit. Kui näed, et kaste on liialt paks, võid juurde lisada vett ja veel hautada.
Maitseks lisa soola, pipart ja maitseürte. Soovi korral võid kasutada ka nt puljongit. Serveerimisel lisa midagi rohelist, nt rohelist sibulat.
Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.