Hoiame toitu: tatrakotletid

$content['photos'][0]['caption'.lang::suffix($GLOBALS['category']['lang'])]?>
Tatrakotletid. Autor/allikas: Merlyn Sirelbu

Tatart pole kunagi liiga palju. Kui putru enam süüa ei jaksa, saab selle hõlpsalt kotletideks muuta. Oma retsepti jagab Merlyn Sirelbu.

  • Keedetud tatart, niipalju kui üle on jäänud :)
  • 500g veisehakkliha
  • 2-3 muna
  • 2-3 spl hapukoort
  • 1 spl jahu
  • sibulat ja muud maitserohelist
  • soola
  • pipart
  • paneerimiseks riivsaia
  • küpsetamiseks taimeõli

Kõik komponendid kokku segada, kotletid vormida ja küpsetada pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks.

 Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: