Hoiame toitu: kanakoiva uus elu

$content['photos'][0]['caption'.lang::suffix($GLOBALS['category']['lang'])]?>
Valminud risotolaadne toit. Autor/allikas: Marilyn Uleksin

Kui eelmisest õhtust on jäänud järele kanakoib ja veidi keedetud riisi, võib saada nendest vägagi maitsva toidu. Oma retsepti tutvustab Marilyn Uleksin.

Eelmisest õhtust oli järele jäänud üks kana poolkoib, veidi kuivanud keedetud riis, väsinud salat ja kaste. Kana oli küpsetatud ahjupotis ja kastmeks oli küüslaugune küpsetusleem koorega.

Kõht korises ja toitu ära ei viska, mida küll head teha? Lõikasin kanaliha kondilt lahti ja panin pannile. Lisasin juurde riisi ja segasin läbi. Seejärel valasin kõik kastmega üle ja panin juurde törtsu võid ning valget veini ja lasin veidi podiseda. Serveerisin risoto-laadse tulemuse salatipadjal ja rikastasin maitset riivitud parmesani ning basiilikuga.

Eelmise õhtu jäägid. Autor/allikas: Marilyn Uleksin

Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: