Hoiame toitu: hommikupudru uus etteaste

$content['photos'][0]['caption'.lang::suffix($GLOBALS['category']['lang'])]?>
Järele jäänud putru saab hõlpsalt värskendada. Autor/allikas: Helen Verev

Kui möödunud päevast jääb putru üle, ei maksa seda ilmtingimata prügikasti visata. Nippi hommikupudru värskendamiseks jagab Helen Verev.

Lisa hommikupudru jäänustele (nt täistera jämeda kaerahelbe pudru) sekka 1/3 pudru hulgast küpsetamata helbeid (sama, mis pudrus).

Sõltuvalt pudru kogusest ja magusalembusest lisa mõnusalt suhkrut, veidi soola, 1-2 muna ja toatemperatuuril pehmenenud võid. Uusi maitseid saab kui lisada kaneeli, seemneid, šokolaadi tükke jne.

Sega kõik koostisosad kokku, tee ahjuplaadile supilusikatäitest hunnikud ja küpseta ahjus 190 C juures, kuni kaerapätsikud muutuvad isuäratavaks :) Söö ja naudi.

PS. riisipudrust saab imemaitsvad pätsikud kui lisada juurde veel kookosjahu ja veidi mandlijahu.

Eelmise hommiku puder. Autor/allikas: Helen Verev

Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: