Hoiame toitu: juustune pelmeenivorm

$content['photos'][0]['caption'.lang::suffix($GLOBALS['category']['lang'])]?>
Juustune pelmeenivorm. Autor/allikas: Liilia Tiks

Möödunud päeva pelmeenide päästmiseks jagab näpunäiteid Liilia Tiks.

Valmistamisaeg: 45 minutit
Kogus: neljale kuni kuuele

Ladusin küpsetuspaberile vormi sisse põhjaks eelmisel päeval keedetud Uurali pelmeenid, kallasin katte peale ja ahju.

Kate:

  • 3 sl hakitud värsket karulauku
  • 2 väikest punast sibulat
  • 200 g riivitud juustu
  • 250 g hapukoort
  • 3 muna
  • soola, pipart

Küpseta toitu pöördõhuga režiimil 180 kraadi juures 30-40 minutit.


 Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: