Hoiame toitu: köögiviljakotlet kalasalatiga

$content['photos'][0]['caption'.lang::suffix($GLOBALS['category']['lang'])]?>
Köögiviljakotletid ja kalasalat. Autor/allikas: Maia Smõslova

Seisma jäänud köögiviljadest ja kalast kotlettide ning kalasalati tegemist õpetab kohvik Sesoon peakokk Maia Smõslova.

Mina tegin kotleti maisist, aga võib teha roheliste hernestega, keedetud kartulitega, -porganditega, -peediga jne. Keedetud köögiviljad lõigake väikesteks kuubikuteks.

Maisikotlett

  • 1 dl maisiteri
  • 1 muna
  • 60 g juustu
  • 1 spl kuhjaga jahu
  • 1 küüslaugu küüs
  • 1 jupike tšillit
  • 1/4tl küpsetuspulbrit
  • 3spl piima
  • Soola, pipart, ürte

Küüslauk, tšilli, juust ja vajadusel köögiviljad hakkige.
Muna lööge kahvliga lahti.
Jahu segage küpsetuspulbriga
Segage kõik omavahel ja praadige vähese rasvaga nagu lusikapannkooke

Kalasalat

  • 100g kala (mul oli päevast jäänud säinas, aga võib olla mis iganes praetud, küpsetatud või suitsutatud kala
  • Hapukoor, majonees, sinep, riivitud sidrunikoort ja palju erinevaid ürte
  • Soola ja pipart

Haki ja sega kokku.

Kotlettide ja salati tegemiseks kasutatud koostisosad.. Autor/allikas: Maia Smõslova

 Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: