Hoiame toitu: köögiviljakotlet kalasalatiga
Seisma jäänud köögiviljadest ja kalast kotlettide ning kalasalati tegemist õpetab kohvik Sesoon peakokk Maia Smõslova.
Mina tegin kotleti maisist, aga võib teha roheliste hernestega, keedetud kartulitega, -porganditega, -peediga jne. Keedetud köögiviljad lõigake väikesteks kuubikuteks.
Maisikotlett
- 1 dl maisiteri
- 1 muna
- 60 g juustu
- 1 spl kuhjaga jahu
- 1 küüslaugu küüs
- 1 jupike tšillit
- 1/4tl küpsetuspulbrit
- 3spl piima
- Soola, pipart, ürte
Küüslauk, tšilli, juust ja vajadusel köögiviljad hakkige.
Muna lööge kahvliga lahti.
Jahu segage küpsetuspulbriga
Segage kõik omavahel ja praadige vähese rasvaga nagu lusikapannkooke
Kalasalat
- 100g kala (mul oli päevast jäänud säinas, aga võib olla mis iganes praetud, küpsetatud või suitsutatud kala
- Hapukoor, majonees, sinep, riivitud sidrunikoort ja palju erinevaid ürte
- Soola ja pipart
Haki ja sega kokku.
Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.