Hoiame toitu: banaani-pannkoogid

Mai on ERR-is traditsiooniliselt Keskkonnakuu, mille raames kutsume mõtlema seekord toidu hoidmisele ja säästmisele. Oma retsepti täpilistest banaanidest vabanemiseks jagab Katarina Papp.

  • 2 muna
  • kausitäis putru
  • keefirit, jogurtit, koort, smuutit, hapukoort - midagi vedelat
  • 2 täpilist banaani
  • 1-2 dl nisujahu (võib kombineerida nt kookosjahu või mandlijahuga
  • 1 tl soodat
  • 1-2 spl rosinaid
  • soovi korral natuke suhkrut ja soola

Purusta kahvliga banaan. Sega omavahel muna, pudru ja midagi vedelat. Lisa jahu, sooda, rosinad, sool/suhkur.

Küpseta pigem madalam kuumusel, et paksud pannkoogid keskelt ka läbiküpseksid. Kui pannkook ei taha hästi koos püsida, siis lisa natuke jahu juurde.


Kui sul on retsept, mida teistega jagada soovid, postita see Hoiame toitu erilehel.

Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: